ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πετρέλαιο: Νέα πτώση στην τιμή του αργού εξαιτίας του κορωνοϊού

Πετρέλαιο: Νέα πτώση στην τιμή του αργού εξαιτίας του κορωνοϊού

Οι τιμές του αργού κατέγραψαν πτώση χθες Παρασκευή καθώς το φάσμα της αβεβαιότητας που έχει εγείρει η πανδημία του κορωνοϊού επιμένει, αναζωπυρώνοντας τους φόβους περί μείωσης της ζήτησης.

Η τιμή του βαρελιού του West Texas Intermediate (WTI) προς παράδοση τον Αύγουστο υποχώρησε κατά 23 σεντς κι έκλεισε στα 38,49 δολάρια στην αγορά εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης (NYME), ενώ η τιμή του βαρελιού του Brent προς παράδοση τον Αύγουστο έπεσε 3 σεντς για να κλείσει στα 41,02 δολάρια στην αγορά παραγώγων ICE του Λονδίνου.

Η υποχώρηση των τιμών καταγράφηκε την ώρα που ανακοινώνονται αριθμοί-ρεκόρ ως προς τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στις ΗΠΑ.

Η ισχυρότερη οικονομία του πλανήτη θρηνεί περίπου 125.000 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 ενώ τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 είχαν ξεπεράσει τα 2,4 εκατομμύρια ως το απόγευμα της Παρασκευής, κατά τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Σύμφωνα με την Baker Hughes, εταιρεία ειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών σε πετρελαϊκές εταιρείες, ο αριθμός των πετρελαιοπηγών όπου γίνεται εξόρυξη στις ΗΠΑ μειώθηκε στις 188 (–1) την τρέχουσα εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλη την εβδομάδα, η τιμή του βαρελιού του WTI υποχώρησε κατά 3,4%, ενώ αυτή του Μπρεντ κατά 2,8%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.