ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίγυπτος: Αύξηση στις τιμές πετρελαίου – 7,2 δισ. δολάρια η επιβάρυνση στον προϋπολογισμό

Οι υψηλότερες παγκόσμιες τιμές του σιταριού και οι πιέσεις στην αιγυπτιακή λίρα θα επιβαρύνουν την κυβέρνηση με επιπλέον 3 δισ. δολάρια

Αίγυπτος: Αύξηση στις τιμές πετρελαίου – 7,2 δισ. δολάρια η επιβάρυνση στον προϋπολογισμό

Η παραμονή των τιμών του πετρελαίου κοντά στα 122 δολάρια ανά βαρέλι θα κοστίσει στον αιγυπτιακό προϋπολογισμό 7,2 δισ. δολάρια, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Mohamed Maiit στο CNBC Arabia, όπως μετέδωσε το Bloomberg.

Ο Maiit δήλωσε ότι οι υψηλότερες παγκόσμιες τιμές του σιταριού και οι πιέσεις στην αιγυπτιακή λίρα θα επιβαρύνουν την κυβέρνηση με επιπλέον 3 δισ. δολάρια, ανέφερε το CNBC.

Η Αίγυπτος έχει αρκετά προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη συναλλάγματος από τότε που η πανδημία του κορονοϊού έδιωξε πολλούς τουρίστες, οι διεθνείς επενδυτές απέσυραν κεφάλαια και η ουκρανική κρίση ώθησε προς τα πάνω τις τιμές των εισαγωγών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.