ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Ζαχάροβα: Συνέκρινε την επιβράδυνση της οικονομίας των ΗΠΑ με τον θάνατο του Β.Λένιν

Ειρωνική ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

Μ.Ζαχάροβα: Συνέκρινε την επιβράδυνση της οικονομίας των ΗΠΑ με τον θάνατο του Β.Λένιν

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα αμφισβήτησε την Κυριακή τη θέση της υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν, η οποία είπε ότι η επιβράδυνση της αμερικανικής οικονομίας δεν είναι ύφεση, αλλά απαραίτητο φαινόμενο μετά την ταχεία ανάπτυξη.

«Πολλοί το 1924 ήταν σίγουροι ότι ο Λένιν δεν πέθανε, αλλά απλώς αποκοιμήθηκε μέχρι να έρθουν καλύτερες στιγμές», σημείωσε ειρωνικά η Ρωσίδα διπλωμάτης στη σελίδα της στο Telegram, σχολιάζοντας τη δήλωση της κας Γέλεν.

Η Αμερικανίδα υπουργός, μιλώντας στην εκπομπή «Meet the Press» του δικτύου NBC, είχει πει ότι οι ισχυροί αριθμοί προσλήψεων στις ΗΠΑ και οι καταναλωτικές δαπάνες δείχνουν ότι η αμερικανική οικονομία δεν βρίσκεται επί του παρόντος σε ύφεση.

Οι προσλήψεις στις ΗΠΑ παρέμειναν ισχυρές τον Ιούνιο, με 372.000 θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν και το ποσοστό ανεργίας να παραμένει στο 3,6%. Ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος μήνας αύξησης θέσεων εργασίας που ξεπέρασαν τις 350.000.

«Αυτή δεν είναι μια οικονομία που βρίσκεται σε ύφεση», είπε η κα Γέλεν, η οποία στο παρελθόν ήταν πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αλλά βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο κατά την οποία η ανάπτυξη επιβραδύνεται και αυτό είναι απαραίτητο και κατάλληλο», εξήγησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.