Βρεφονηπιακοί σταθμοί – ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός πέντε ημερών

Βρεφονηπιακοί σταθμοί – ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

Σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς του οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, φέτος υποβλήθηκαν συνολικά 2.288 αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων για τις 1.088 αρχικά προκηρυχθείσες θέσεις, σημειώνοντας αριθμό-ρεκόρ και καταγράφοντας αύξηση +32% συγκριτικά με το προηγούμενο σχολικό έτος και +19% σε σχέση με το σχολικό έτος 2019-2020.

Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες εβδομάδες θα προκηρυχθούν επιπλέον 650 θέσεις φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας πρόσληψης 121 υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων εντός πέντε ημερών και, συγκεκριμένα, από την Τρίτη 20 Ιουλίου έως και το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται από τους γονείς-κηδεμόνες απευθείας στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), με συνημμένα δικαιολογητικά που να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του ΟΑΕΔ λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Ιουλίου, από τις 6:45 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 8 μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2021) έως 4 ετών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του οργανισμού (https://www.oaed.gr/brefonipiaki-paidiki-stathmi-oaed).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.