ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστριακό “όχι” σε επιπλέον χρήματα και διαγραφή χρέους για την Ελλάδα

Αυστριακό “όχι” σε επιπλέον χρήματα και διαγραφή χρέους για την Ελλάδα

Η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ δήλωσε κατηγορηματικά την αντίθεσή της στο σενάριο να δοθεί επιπλέον οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, αλλά και στο ενδεχόμενο να υπάρξει νέα διαγραφή του ελληνικού χρέους, στο περιθώριο του «9ου Οικονομικού Φόρουμ Βιέννης», που διεξήχθη στην αυστριακή πρωτεύουσα.

«Έχουμε καταστήσει τελείως σαφές ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αναμένει από μας ούτε επιπλέον χρήματα ούτε και μια διαγραφή χρέους από δημόσιους πιστωτές» τόνισε η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών.

Στην ομιλία της στο Οικονομικό Φόρουμ, η κυρία Μαρία Φέκτερ σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, ως κοινότητα αλληλεγγύης, βοηθά όλους όσους έχουν δυσκολίες στο πλαίσιο της κρίσης χρέους -για παράδειγμα τις τράπεζες στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία-, διότι το πρόβλημα των τραπεζών, εάν διογκωθεί, θα είναι και ένα φορολογικό πρόβλημα, όπως λέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.