ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγγελος Ντάβος: Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος πίσω από τη Serenata και την Κουκουρούκου (φώτο)

Άγγελος Ντάβος: Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος πίσω από τη Serenata και την Κουκουρούκου (φώτο)

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Τρίτης (10/12), ο ιδρυτής του ομίλου Bingo, Άγγελος Ντάβος, ο οποίος δημιούργησε πάνω από 10 σήματα, όπως η Serenata, η Κουκουρούκου και η Chipita.

Ο Άγγελος Ντάβος γεννήθηκε το 1941 στο χωριό Ράφτη Αρκαδίας και ήταν το 4ο παιδί μιας οικογένειας με 8 παιδιά.

Ήταν απόφοιτος δημοτικού αλλά με τεράστια δίψα για γνώση και προσωπική εξέλιξη, διάβασε πολύ μόνος του, έμαθε αγγλικά, μελέτησε μηχανολογία, δούλεψε σε περίπτερο και με εφόδιο ελάχιστο δανεικό κεφάλαιο, ένα λαμπρό μυαλό, πολλή δημιουργικότητα και καθόλου φόβο, ξεκίνησε μαζί με τη σύντροφό του Δέσποινα μια μικρή, οικογενειακή βιοτεχνία ζαχαρωδών.

Ο Άγγελος Ντάβος ξεκίνησε από ένα μικρό υπόγειο στην Κυψέλη, όπου μαζί με την έγκυο σύζυγό του και έφτιαχναν γκοφρέτες. Κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην εγχώρια βιομηχανία τροφίμων, με 4 σημαντικές εταιρείες, εμβληματικά προϊόντα όπως η Serenata, η Κουκουρούκου, η Αmaretti.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.