ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίδομα 534 ευρώ: Νέα καταβολή αύριο σε 2.959 δικαιούχους – Ποιους αφορά

Επίδομα 534 ευρώ: Νέα καταβολή αύριο σε 2.959 δικαιούχους – Ποιους αφορά

Αύριο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, πιστώνεται σε 2.959 δικαιούχους, η αποζημίωση ειδικού σκοπού από υποβολή μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με υπουργική απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Κωστή Χατζηδάκη εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ύψους 1.568.419, 00 € προκειμένου για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 2.959:

α) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών (μήνες Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) προκειμένου για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 276.402 € στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 520.

β) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού (μήνες Νοέμβριος-Δεκέμβριος), προκειμένου για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 1.281.457 € στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 2.414.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

γ) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων των οποίων η σύμβαση εργασίας έχει λυθεί με καταγγελία από επιχείρηση-εργοδότη στις πληγείσες περιοχές από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», προκειμένου για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 10.560 € στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.