ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ: Αφορολόγητη & ακατάσχετη η αποζημίωση για τους ιδιώτες γιατρούς που επιτάσσονται στο ΕΣΥ

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ: Αφορολόγητη & ακατάσχετη η αποζημίωση για τους ιδιώτες γιατρούς που επιτάσσονται στο ΕΣΥ

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τον καθορισμό αποζημίωσης ιδιωτών ιατρών, των οποίων οι υπηρεσίες επιτάσσονται για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την έξαρση του κορωνοϊού.

  • Ορίζουμε την αποζημίωση ιδιωτών ιατρών, των οποίων οι υπηρεσίες επιτάσσονται, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 19 του ν. 4790/2021 (Α’ 48) για την κάλυψη των αναγκών νοσοκομείων ή θεραπευτηρίων του Εθνικού Συστήματος Υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, στο καθαρό ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ (2.200 €) μηνιαίως.
  • Οι ανωτέρω δικαιούχοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα εφημέριων του νοσοκομείου και της κλινικής, στην οποία εντάσσονται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου ή τον νόμιμο αναπληρωτή του, με αμοιβή ίση με αυτή του Επιμελητή Β’, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
  • Η αποζημίωση των ιδιωτών ιατρών της παρ. 1 είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη.

Το ύψος της εν λόγω δαπάνης εκτιμάται μέχρι την παρούσα φάση στο ποσό των 453.000,00 € μηνιαίως (αριθμός επιταχθέντων ιατρών 206) και μέχρι τις 30-6-2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ως άνω ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται η δαπάνη που προκαλείται από την συμμετοχή του ως άνω προσωπικού στο πρόγραμμα εφημέριων, καθώς και η δαπάνη που θα προκύψει από μελλοντικές επιτάξεις, ανάλογα με τις έκτακτες ανάγκες που θα παρουσιασθούν και θα απαιτηθεί να καλυφθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.