ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για μικρομεσαίους και μισθωτούς: Στα ύψη οι τιμές εισιτηρίων και καταλυμάτων

Δύσκολο το φετινό καλοκαίρι για τους μη έχοντες

Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για μικρομεσαίους και μισθωτούς: Στα ύψη οι τιμές εισιτηρίων  και καταλυμάτων

Δύσκολο αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Έλληνα καθώς τα έξοδα για έστω μια εβδομάδα διακοπών θα είναι ανυπέρβλητα.

Όπως και να μετακινηθεί είτε αεροπορικώς, είτε ακτοπλοϊκώς είτε οδικώς τόσο οι τιμές των εισιτηρίων όσο και τα εισιτήρια είναι απλησίαστα.

Εάν δε, επιλέξει να κάνει τις διακοπές αυτές εντός της high season δηλαδή από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου η κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγική.

Οι τιμές στα ξενοδοχεία έχουν πάρει την ανιούσα και είναι αυξημένες από 30 έως και 50% σε σχέση πέρυσι, ενώ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια παραμένουν στις ίδιες υψηλές τιμές.

Τα  νησιά ακόμη και σε αυτά που δεν ανήκουν στην «πρώτη γραμμή» του τουρισμού είναι απλησίαστα για τους μικρομεσαίους και μισθωτούς.

Έτσι ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια ακόμη και σε νησιά της «άγονης γραμμής» ζητούν 70 και 80 ευρώ την ημέρα, ενώ πριν από πέντε χρόνια οι αντίστοιχες τιμές κυμαίνονταν από 30 έως 40 ευρώ για το δίκλινο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα δείχνουν ότι για μια τετραμελή οικογένεια οι διακοπές σε κάποιο τουριστικό προορισμό για ένα πενθήμερο «απόδρασης» θα είναι άπιαστο όνειρο για φέτος,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.