Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

Εκεί μας έφτασαν: Γεμίζουν τα ντεπόζιτά τους… γκαζώνουν και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν!

Δεύτερο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Εκεί μας έφτασαν: Γεμίζουν τα ντεπόζιτά τους… γκαζώνουν και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μόλις λίγες ημέρες μετά το πρώτο συμβάν, ήρθε και η δεύτερη περίπτωση ενός 21χρονου άνδρα στη συμπρωτεύουσα, ο οποίος πήγε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, φούλαρε το ρεζερβουάρ του με βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει!

Το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο αφού έχει ξανασυμβεί μετά την «εκτόξευση» των τιμών της βενζίνης,

Δεύτερο χτύπημα σε λίγες μέρες

Ο νεαρός οδηγός ζήτησε να βάλουν στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, όση βενζίνη χωρούσε και αποχώρησε από το βενζινάδικο χωρίς να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο. Ο υπάλληλος έβαλε στο ντεπόζιτο 86 ευρώ. Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες. Πριν από σχεδόν ένα μήνα ανάλογη κλοπή είχε σημειωθεί σε βενζινάδικο της Πυλαίας. Είναι μία από τις 12 συνολικά περιπτώσεις ταυτοποίησης ατόμων μέσα στο τελευταίο 24ωρο που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 21χρονου, ο οποίος τέλη Απριλίου του 2022 μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Πυλαίας και αφού γέμισε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του με βενζίνη αξίας 133 ευρώ, αποχώρησε χωρίς να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.