ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι αύριο η καταχώριση παραστατικών λογαριασμών φυσικού αερίου – Οι πληρωμές για Ιούνιο και Ιούλιο

Οι δικαιούχοι καλούνται να υποβάλουν στην πλατφόρμα myΘερμάνση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμές που έχουν γίνει μέχρι τις 16 Μαΐου

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι αύριο η καταχώριση παραστατικών λογαριασμών φυσικού αερίου – Οι πληρωμές για Ιούνιο και Ιούλιο

Τελευταία ημέρα είναι η 31η Μαΐου για την καταχώριση των παραστατικών λογαριασμών φυσικού αερίου για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

Οι δικαιούχοι καλούνται να υποβάλουν στην πλατφόρμα myΘερμάνση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμές που έχουν γίνει μέχρι τις 16 Μαΐου. Η πληρωμή του επιδόματος θα πιστωθεί στους λογαριασμούς στις 15 Ιουνίου.

Ωστόσο, για την κατανάλωση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης θα καταχωρούνται έως την 15η Ιουλίου 2023 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου 1.10.2022 έως 31.03.2023 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 30η Ιουνίου 2023 και το αντίστοιχο ποσό επιδόματος θα καταβάλλεται έως την 10η Αυγούστου 2023.

Η τελευταία πληρωμή έγινε στις 27 Απριλίου όπου οι λογαριασμοί 287.279 δικαιούχων πιστώθηκαν με 31,4 εκατ. ευρώ. Το συνολικό ποσό που έχει διατεθεί, μέχρι τον Απρίλιο για το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου 2022-2023 φθάνει τα 274,2 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.