ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλεκτρικό ρεύμα: Έρχονται μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος – Ανακοινώνονται τα νέα τιμολόγια

Οι σχετικές ανακοινώνεις θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες

Ηλεκτρικό ρεύμα: Έρχονται μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος – Ανακοινώνονται τα νέα τιμολόγια

Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αναμένεται να πάρουν βαθιά ανάσα τον Φεβρουάριο, καθώς πρόκειται να μειωθούν οι τιμές στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος ακολουθώντας την αποκλιμάκωση των τιμών στην χονδρική.

Οι σχετικές ανακοινώνεις αναφορικά με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος θα γίνουν μέσα στις επόμενες ώρες από τους παρόχους και όλα δείχνουν πως η πτώση των τιμών θα είναι μεγάλη.

Αν και οι ενεργειακές αγορές παραμένουν ασταθείς, οι ενδείξεις είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξες και δείχνουν ότι τα τιμολόγια λιανικής του Φεβρουαρίου θα είναι αρκετά φθηνότερα. Η μέση χονδρική τιμή του φυσικού αερίου διαμορφώνεται στα 66 ευρώ, κατά 41% χαμηλότερη από τον Δεκέμβρη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πτώση 30% καταγράφεται μέχρι στιγμής και στην χονδρική τιμή ρεύματος, που από 277 ευρώ τον Δεκέμβριο, πλέον κυμαίνεται στα 193.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα η τιμή λιανικής της κιλοβατώρας είναι πιθανόν να υποχωρήσει στα 30 λεπτά, με τις επιδοτήσεις να ψαλιδίζονται ανάλογα, ώστε η τελική τιμή για τους οικιακούς καταναλωτές να διατηρηθεί στα 16 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.