ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην 9η θέση ανάμεσα σε 44 χώρες η Ελλάδα με τα υψηλότερα λειτουργικά έξοδα για ένα σπίτι 85 τ.μ.

Τα νοικοκυριά «στενάζουν» από την ακρίβεια και τους υψηλούς έμμεσους φόρους

Στην 9η θέση ανάμεσα σε 44 χώρες η Ελλάδα με τα υψηλότερα λειτουργικά έξοδα για ένα σπίτι 85 τ.μ.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 9η θέση, ανάμεσα σε 44 χώρες, σε ό,τι αφορά στα χρήματα που απαιτούνται κάθε μήνα για την αποπληρωμή των λογαριασμών (ρεύματος, τηλεφώνου, θέρμανσης, ίντερνετ) για ένα διαμέρισμα 85 τετραγωνικών μέτρων, χωρίς σε αυτό το κόστος να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα για ένοικο και για διατροφή.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε υψηλότερη θέση (226 δολάρια) από τη Δανία (211 δολάρια), την Ιταλία (200 δολάρια), τη Νορβηγία (195 δολάρια), το Βέλγιο (195 δολάρια), την Αυστραλία (195 δολάρια), τις ΗΠΑ (185 δολάρια), τη Γαλλία (176 δολάρια), την Ιαπωνία (174 δολάρια), τον Καναδά (145 δολάρια), την Ισπανία (138 δολάρια), τη Φινλανδία (123 δολάρια), την Πορτογαλία (120 δολάρια), τη Σουηδία (85 δολάρια) και πολλές ακόμα χώρες, αλλά μάλλον αυτό αρέσει στον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του, στο Twitter, τη σχετική λίστα της γνωστής ιστοσελίδας World of Statistics, προκειμένου να μάθουν και οι ακόλουθοί του που ίσως δεν γνωρίζουν ότι τα νοικοκυριά στενάζουν από την ακρίβεια και τους υψηλούς έμμεσους φόρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.