Βενζίνη: Mικρή πτώση στη μέση τιμή – Πότε θα υπάρξει περαιτέρω αποκλιμάκωση

Μετά την μείωση στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου

Βενζίνη: Mικρή πτώση στη μέση τιμή – Πότε θα υπάρξει περαιτέρω αποκλιμάκωση

Έπειτα από αρκετούς μήνες παρατηρείται μικρή αποκλιμάκωση στις τιμές της αμόλυβδης βενζίνης, κάτω από τα 2 ευρώ, σε αρκετά πρατήρια στην Αττική.

Όλο και περισσότερα είναι τα πρατήρια σε Αθήνα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη, που πωλούν την αμόλυβδη κάτω από τα 2 ευρώ, καθώς οι νέες παραλαβές τους είναι με χαμηλότερες τιμές.

Εκτιμάται, μάλιστα, ότι από την Τρίτη θα υπάρξει περαιτέρω αποκλιμάκωση, καθώς στις διεθνείς αγορές το αργό πετρέλαιο βρίσκεται στα 88 δολάρια το βαρέλι, δηλαδή στα επίπεδα που ήταν τον περασμένο Μάρτιο, ενώ το μπρεντ βρίσκεται κάτω από τα 95 δολάρια.

Μέση τιμή αμόλυβδης βενζίνης

4/6 2,35 €/λίτρο
4/7 2,40€/λίτρο
4/8 2,14€/λίτρο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα της νοθευμένης βενζίνης, συμβούλευσε τους εκδρομείς του Αυγούστου να προτιμούν βενζινάδικα που αποτελούν αλυσίδες μεγάλων εταιριών και πάντα να παίρνουν την απόδειξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.