ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έρχεται» παράταση στην προθεσμία πληρωμής της α’ δόσης του φόρου εισοδήματος – Τι θα ισχύσει για την έκπτωση του 3%

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας παρατάθηκε έως τις 31 Ιουλίου 2023

«Έρχεται» παράταση στην προθεσμία πληρωμής της α’ δόσης του φόρου εισοδήματος – Τι θα ισχύσει για την έκπτωση του 3%

Το υπουργείο Οικονομικών, αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» στην εισήγηση για παράταση της προθεσμίας πληρωμής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, προκειμένου να καταβληθεί μαζί με τη δεύτερη δόση στο τέλος Αυγούστου.

Η εισήγηση των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου προβλέπει μάλιστα και την μετάθεση της δυνατότητας εφάπαξ πληρωμής με έκπτωση 3%, επίσης για το τέλος του Αυγούστου.

Η δυνατότητα της διπλής δόσης του φόρου εισοδήματος (που δόθηκε και πέρυσι) έρχεται ως επακόλουθο της παράτασης των φορολογικών δηλώσεων.

Η νέα, καταληκτική προθεσμία υποβολής, συμπίπτει με την προθεσμία για την πληρωμή της 1η δόσης του φόρου.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2022 παρατάθηκε έως τις 31 Ιουλίου 2023 και ειδικότερα έως τις 3 το μεσημέρι της 31ης Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.