Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές Δεκεμβρίου – Δείτε αν κερδίσατε

Η φορολοταρία κλήρωσε ποσά από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές Δεκεμβρίου – Δείτε αν κερδίσατε

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, την 13η φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές αποδείξεις που εκκαθαρίστηκαν τον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, η φορολοταρία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κλήρωσε ποσά από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ.

Η κλήρωση έγινε πριν από λίγο και από αυτήν προέκυψαν οι νικητές για τα εξής ποσά όπως κάθε μήνα:

  • 1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,
  • 5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ,
  • 10 που κερδίζουν 5.000 ευρώ και
  • 500 που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων, αναρτώνται σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο taxisnet.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε εδώ αν κερδίσατε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.