Από αυτήν εδώ την στήλη έγκαιρα σας είχαμε προειδοποιήσει το τί θα σηματοδοτήσει η νίκη Μπάιντεν στις ΗΠΑ. Και επιβεβαιωθήκαμε. Δυστυχώς. Οι τεχνολογικοί κολοσσοί συντονισμένα κατήργησαν τον λογαριασμό ή απαγόρευσαν τις αναρτήσεις στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αν έχουν την δύναμη να το κάνουν αυτό στον Πρόεδρο των ΗΠΑ φανταστείτε τί είμαστε εμείς, οι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι για αυτούς. Είμαστε μονάδες. Μυρμήγκια. Ασήμαντες οντότητες. Έωλα σωματίδια που περιφέρονται στο χάος.

Οι τεχνολογικοί γίγαντες αυτοί μάλιστα, πάλι συντονισμένα, απέσυραν την δυνατότητα στην εναλλακτική πλατφόρμα Parler να εκπέμπει on line καταστρέφοντας επί της ουσίας μία εταιρεία που χρησιμοποιούσαν πάνω από 7 εκατομμύρια χρήστες υπό την πρόφαση ότι το Parler δεν κάνει τα απαραίτητα βήματα εκείνα που χρειάζονται ούτως ώστε να αποτρέψει τους χρήστες του να μην προωθούν την βία.

Κάπως υποκριτικό δεν είναι αυτό από εταιρείες σαν το τουίτερ που είχαν επιτρέψει στον Αγιατολλάχ να ποστάρει εναντίον των Εβραίων και των ομοφυλόφιλων, δεν νομίζετε; Αλλά το πιο βασικό είναι ότι οι ενέργειές τους αυτές είναι μονοπωλιακές. Και αν ευσταθεί ο ισχυρισμός αυτός παρανομούν και πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η ακραία αυτή λογοκρισία αλλά και η επιχείρηση ελέγχου για το τί πρέπει να σκεφτόμαστε και τί όχι δεν εξαντλείται σε αυτούς μόνον τους κολοσσούς. Το PAYPAL ακύρωσε λογαριασμούς μίας ομάδας που πλήρωσε την μετακίνηση υποστηρικτών του Τραμπ στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα χωρίς να έχει αποδειχθεί ή να έχουν καταδικαστεί αυτοί που μετακινήθηκαν.

Το περιοδικό Forbes έβγαλε ανακοίνωση για ορισμένα μέλη/στελέχη της διακυβέρνησης Τραμπ. Σε αυτήν την ανακοίνωση έγραφε μέσες άκρες ότι εάν κάποια εταιρεία τους προσλάβει θα υποθέσει το περιοδικό ότι η εταιρεία ψεύδεται. Με λίγα λόγια. Προσλάβετέ τους και θα σας κλείσουμε την εταιρεία.

Πού ήταν όλες αυτές οι ηθικές εταιρείες όταν οι BLM έβαλαν φωτιά στην εκκλησία στην Ουάσιγκτον μπροστά από τον Λευκό Οίκο και οδήγησαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ σε ασφαλές καταφύγιο; Εκεί δεν υπήρξε βία; Πού ήταν όλες αυτές οι ηθικές εταιρείες που ενδιαφέρονται δήθεν για την αποτροπή της βίας όταν οι Black Lives Matter έκαιγαν αστυνομικά τμήματα, μαγαζιά, δρόμους και κτήρια; Πουθενά! Διότι η δική τους βία είναι καλή και επιτρέπεται.

Δεν την καταδικάζουν από όπου και εάν προέρχεται. Για πρώτη φορά στην ιστορία λοιπόν έχουμε πολυεθνικές εταιρείες που συνεργάζονται αποκλειστικά και μόνο με ένα κόμμα, το κόμμα των Δημοκρατικών, διότι αυτό που θέλουν να επιτύχουν είναι η περαιτέρω παγκοσμιοποίηση την πορεία της οποίας διέκοψε η πολιτική Τραμπ.

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους θα του απαγορεύεται να επικοινωνεί μέσω των social media, θα του καταστρέφουν την καριέρα του, δεν θα επιτρέπεται να καταθέσει χρήματα στην τράπεζα και θα του αφαιρούν την δυνατότητα να μετακινείται με αεροπλάνο. Αλήθεια. Αυτό τί σας θυμίζει; Σας θυμίζει μία δυτικού τύπου δημοκρατία ή κάποιο κομμουνιστικού τύπου καθεστώς;

Τα καμώματα των διεθνών ελίτ ζήλεψαν και οι εγχώριες από τον ΣΚΑΙ μέχρι τον Αριστείδη Χατζή η πιο ηχηρή συνεισφορά του οποίου στην επιτροπή 2021 ήταν ότι ο Καποδίστριας ήτο δικτάτωρ. Ο κ. Χατζής σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο δημοσίευσε το κάτωθι (εκτός και εάν ο λογαριασμό ήταν ψεύτικος):

«Αυτό το κάθαρμα, αυτός ο γελοίος τύπος, δεν πρέπει απλώς να παραδώσει την εξουσία. Πρέπει να φύγει με τις κλωτσιές, εξευτελισμένος και απόβλητος. Ελπίζω να είναι νομικώς εφικτό*. Είναι ο μόνος τρόπος να ξεπλυθεί κάπως η φοβερή κηλίδα που εδώ και πέντε χρόνια λερώνει τα πάντα στις Η.Π.Α.»

Με λίγα λόγια αν δεν είσαι μαζί μας είτε πρέπει να φύγεις με τις κλωτσιές είτε πρέπει να βρούμε ένα νομικό τρόπο να σε διώξουμε με τις κλωτσιές. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι δημοκράτες. Είναι φιλοδικτατορίσκοι με δημοκρατικό προσωπείο που αν τους αποδομήσεις το φιλοπαγκοσμιοποιητικό τους αφήγημα σκούζουν με τέτοια ένταση που ακόμα και ο πιο σκληρός ιεροεξεταστής θα ζήλευε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους ενοχλεί ο Τραμπ. Δεν χρειάζεται κανείς να υποστηρίζει τον Τραμπ για να αντιτίθεται στον μανταμ-σουσουδισμό τους. Τους ενοχλούν τα δεκάδες εκατομμύρια πολιτών που δεν συμμερίζονται την «ελέω θεού» σοφία τους. Στην πραγματικότητα δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τον Τραμπ ή τον κάθε Τραμπ. Θέλουν να ξεφορτωθούν εσένα, την «πλέμπα», που έχεις το θράσος και «τολμάς» να τους αμφισβητείς. Αν τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος έχουν την δυνατότητα με τέτοια άνεση να κατηγοριοποιούν 74 εκατομμύρια Αμερικανούς ως ακροδεξιούς, ρατσιστές, συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους φαντάσου πως θα χαρακτηρίσουν εσένα όταν ακουστεί δυνατά η φωνή σου.

Το επόμενο βήμα είναι, αν δεν αποθαρρυνθείς από τον εξοστρακισμό, να σου κτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού σου και να σου ζητήσουν να περάσεις μαζί τους στο αστυνομικό τμήμα. Την Ελευθερία για να την κρατήσουμε δεν πρέπει σε κανένα σημείο να την θεωρήσουμε δεδομένη.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι και όσο η φύση του ανθρώπου παραμένει η ίδια εις τους αιώνας των αιώνων πάντοτε θα υπάρχουν εκείνοι που θα βρεθούν στον πειρασμό να στην στερήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης είναι Πρόεδρος Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών