Οι εκλογές της 21ης Μαΐου αποτελούν παρελθόν και η ώρα των συμπερασμάτων έχει έρθει, ενόψει μάλιστα και των εκλογών του Ιουνίου.
 
Μια πρώτη ανάγνωση θα ήταν η νίκη της ΝΔ, αναπάντεχη σε έκταση,  η ήττα της αριστεράς λόγω του επίσης αναπάντεχα χαμηλού ποσοστού του Σύριζα και η ” ανάσταση ” του ΠΑΣΟΚ. Είναι όμως τα πράγματα τόσο απλά;    

Μια προβολή ενός ντοκιμαντέρ σε ένα Δημοτικό σχολείο ,είναι αρκετή για να μας θέσει τις ιδέες στα  ορθά  ή μάλλον να μας εξηγήσει το πως η αριστερή πολιτική και ιδεολογική ατζέντα ,παραμένει κυρίαρχη. Έδειξε μια δασκάλα Δημοτικού σχολείου ,σε 10χρονα παιδιά , ένα ντοκιμαντέρ που προέβαλε την ανδρική ομοφυλοφιλία.

Τα “Αγόρια στο ντους ” δεν ήταν μια  πρωτοβουλία μιας συγκεκριμένης δασκάλας αλλά το έργο αυτό περιέχονταν σε λίστα του Υπουργείου Παιδείας. Ναι, του Υπουργείου μιας ,υποτιθέμενης, κεντροδεξιάς κυβέρνησης.

Αυτής της κυβέρνησης της ΝΔ που νίκησε την αριστερά στις εκλογές αλλά επιβάλλει την αριστερή ατζέντα παντού. Στα εθνικά θέματα, με την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, τη διαφαινόμενη συμφωνία για μοίρασμα του Αιγαίου, την αδιαφορία για τις προκλήσεις στη Βόρειο Ήπειρο και την Κύπρο.

Την αριστερή ατζέντα στο μεταναστευτικό , με την παροχή ασύλου μέσω εξετάσεων, το μοίρασμα αφειδώς αδειών παραμονής, την κύρωση του νέου ” Ευρωπαϊκού συμφώνου Μετανάστευσης ” με τη δημιουργία πόλεων- μεταναστών στα σύνορα.

Την Λοατκι ατζέντα, με την κρατική επιτροπή για τα δικαιώματα ισότητας όλων των φύλων, τα dragchristmas , τους Λιγνάδηδες και τους Μίχους , τον παντρεμένο με άνδρα σύμβουλο του Πρωθυπουργού και πολλά άλλα.

Όσο για την οικονομία; Φτώχεια, διάλυση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης ,κουπόνια, πάσα και πολυεθνικές. Ένας δεξιόστροφος κουμουνισμός σε κάθε έκφραση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, αυτή είναι η ΝΔ που νίκησε την αριστερά. Ένας Δούρειος Ίππος της Σχολής της Φρανκφούρτης ,ένας νεομαρξισμός με ” δεξιό ” προσωπείο.

Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα διάλυσης Έθνους και κοινωνίας, κάθε Έλληνας πατριώτης οφείλει να συστήσει ένα Μέτωπο αντίστασης.

Ένα πολιτικό Μέτωπο που θα προβάλλει και θα επαναπροσδιορίζει τις θέσεις για μια επιστροφή στο Εθνικό.

Μέτωπο για την Εθνική Ταυτότητα, Μέτωπο για την Εθνική οικονομία, Μέτωπο για την Εθνική κυριαρχία, Μέτωπο για την κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιωάννα Καραδήμα, υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το Εθνικό Μέτωπο.