Σε λίγο θα μας πούνε ότι η μισή Αθήνα είχε πρόβλημα όσφρησης επί πέντε ώρες...

Ντύθηκαν στα «λεύκα» τα Τρίκαλα – Έπεσαν τα πρώτα χιόνια – «Φούσκωσε» ο Πηνειός

Ντύθηκαν στα «λεύκα» τα Τρίκαλα – Έπεσαν τα πρώτα χιόνια – «Φούσκωσε» ο Πηνειός

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οδεύουμε ολοταχώς για τα Χριστούγεννα και τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στα 1500 μέτρα υψόμετρο, στη Μαρόσα.

Εκτός όμως από τα χιόνια προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι ισχυροί άνεμοι και η βροχόπτωση. Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, έπεσαν βράχια στην Πύλη, τη Μεσοχώρα, το Μυρόφυλλο και την Πύλη στην γέφυρα Αλεξίου.

Την ίδια ώρα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων «ξεχείλισε» ο Πηνειός και ο Πορταϊκός ποταμός. Λόγω των προβλημάτων διακόπηκε και η κυκλοφορία οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Μεγάλα Καλύβια- Μαγούλα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.