ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αυστραλία: Κοάλα το έσκασε από το δάσος και έκανε «ντου» σε φαρμακείο (βίντεο)

Αυστραλία: Κοάλα το έσκασε από το δάσος και έκανε «ντου» σε φαρμακείο (βίντεο)

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε ξαφνικά σε ένα φαρμακείο της Αυστραλίας και αν αναρωτιέστε γιατί, δεν είναι για να πάρουν φάρμακα, αλλά για να δουν έναν ιδιαίτερο πελάτη! Ένα κοάλα που ξέφυγε από το Murray River!

Το κοάλα περπατούσε αμέριμνο στο δρόμο και η κάμερα το κατέγραψε να ξεκουράζεται στο φαρμακείο Tocumwal Pharmacy της περιοχής. Αρχικά κάθεται απ’ έξω, ύστερα όμως μπαίνει μέσα από τις αυτόματες πόρτες και χαζεύει. Οι πελάτες και οι υπάλληλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό, αφού σίγουρα είναι ένα θέαμα που δεν το είχαν ξαναδεί!

Μόλις το κοάλα γίνεται αντιληπτό, αμέσως οι περαστικοί σπεύδουν μέσα στο φαρμακείο για να το δουν από κοντά. Το κοάλα κάθεται ήρεμο και παρατηρεί τον χώρο και τους ανθρώπους που το κοιτούν και «λιώνουν». Μικρά παιδιά βγάζουν φωτογραφίες για να καταγράψουν το σπάνιο αυτό περιστατικό.

Μετά από δέκα λεπτά, το φιλικό κοάλα αποχώρησε από το φαρμακείο και με τη βοήθεια της τοπικής αστυνομίας μεταφέρθηκε με ασφάλεια και πάλι πίσω στο δάσος που διέμενε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο στην Αυστραλία συμβαίνουν αυτά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.