ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η εφαρμογή που βοηθά τους σέρφερς απέναντι στους καρχαρίες! (βίντεο)

Η εφαρμογή που βοηθά τους σέρφερς απέναντι στους καρχαρίες! (βίντεο)

Με αυτήν την εφαρμογή οι σέρφερς θα πρέπει να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς απέναντι στην απειλή του καρχαρία.

Ο Jason Iggleden είναι ο δημιουργός της εφαρμογής “Drone Shark” και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να αρχίσει να καταγράφει όσους κάνουν σέρφινγκ στις παραλίες του Σίδνεϋ καθώς επίσης και τους καρχαρίες.

Η εφαρμογή του, σχεδιάστηκε για όσους αθλητές θέλουν να έχουν βίντεο από τη στιγμή που κάνουν σέρφινγκ και πρόκειται για την «πρώτη τέτοια εφαρμογή στον κόσμο».

Επίσης, περιέχει ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της θάλασσας καθώς και με τους καρχαρίες που μπορεί να υπάρχουν κοντά.

Ο Iggleden εάν εντοπίσει έναν καρχαρία, επικοινωνεί με τους ναυαγοσώστες ή εάν είναι πολύ επείγουσα η κατάσταση, προειδοποιεί από το μεγάφωνο ο ίδιος τους σέρφερς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.