ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο «χειρότερς ζωολογικός κήπος της Ευρώπης» στην Αλβανία ελευθέρωσε 3 λιοντάρια

Ο «χειρότερς ζωολογικός κήπος της Ευρώπης» στην Αλβανία ελευθέρωσε 3 λιοντάρια

Σε ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον στην Ολλανδία μεταφέρονται τρία λιοντάρια που διασώθηκαν απο τον «χειρότερο ζωολογικό κήπο της Ευρώπης» στην Αλβανία.

Η οργάνωση Four Paws είχε σώσει τα λιοντάρια από τον ζωολογικό κήπο που βρίσκεται νότια των Τιράνων τον περασμένο Οκτώβριο, όμως μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να τα βγάλει από τη χώρα λόγω γραφειοκρατίας και της διαμάχης με τον ιδιοκτήτη τους.

Τα ζώα όλο αυτό το διάστημα φιλοξενήθηκαν στον ζωολογικό κήπο των Τιράνων, όμως οι συνθήκες και εκεί δεν ήταν κατάλληλες και η μεταφορά τους στην Ολλανδία κρίθηκε απαραίτητη.

Η Ιωάννα Ντάνγκλερ, επικεφαλής της ομάδας της Four Paws, που ασχολήθηκε με την υπόθεση, δήλωσε ότι τα λιοντάρια, που ονομάζονται Λέντσι, Μπόμπι και Ζακού, μεταφέρθηκαν με ειδικά οχήματα στην Ολλανδία.

«Ο χειρότερος ζωολογικός κήπος της Ευρώπης»

Τα τρία λιοντάρια και ακόμα οκτώ ζώα είχαν σωθεί τον περασμένο Οκτώβριο από έναν ιδιωτικό ζωολογικό κήπο στην δυτική Αλβανία, καθώς διαπιστώθηκε ότι υποσιτίζονταν. Ένας κτηνίατρος αναφερόμενος στα μικρά, βρώμικα κλουβιά όπου ζούσαν τα ζώα, μίλησε για τον «χειρότερο ζωολογικό κήπο» που έχει δει σε όλη την Ευρώπη.

Βίντεο από τον «χειρότερο ζωολογικό κήπο της Ευρώπης»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.