ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Νότια Αυστραλία: 14χρονος έφηβος έχασε την ζωή του από επίθεση καρχαρία στην χερσόνησο Yorke (βίντεο)

«Η περιοχή είχε πάντα καρχαρίες αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι τώρα»

Νότια Αυστραλία: 14χρονος έφηβος έχασε την ζωή του από επίθεση καρχαρία στην χερσόνησο Yorke (βίντεο)

Τη ζωή του έχασε ένα 14χρονο αγόρι στην Αυστραλία, όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, κοντά στην παραλία Ethel στο Εθνικό Πάρκο Innes στη χερσόνησο Yorke.

Μάρτυρες είπαν ότι η επίθεση στον 14χρονο έφηβο έγινε μπροστά στα μάτια του τρομοκρατημένου πατέρα του.

«Ο καρχαρίας έπιασε το πόδι του αγοριού και ένας σέρφερ έτρεξε να το βοηθήσει. Ο καρχαρίας έκανε κύκλους γύρω τους ενώ υπήρχε πολύ αίμα. Τον έφερε στην ακτή, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ αργά πια», είπε λουόμενος στην περιοχή.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι πρόκειται για την πρώτη θανατηφόρα επίθεση στο συγκεκριμένο θέρετρο αν και έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις πρόσφατα στα ύδατα της Νότιας Αυστραλίας.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας είπε ότι οι αξιωματικοί της ειδοποιήθηκαν για πρώτη φορά για την επίθεση την Πέμπτη στις 13:30 τοπική ώρα (02:30 GMT).

«Δυστυχώς το σώμα ενός έφηβου ανασύρθηκε από το νερό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Η παραλία Ethel είναι μια αμμώδης παραλία μήκους 400 μέτρων, δημοφιλής στους σέρφερ και τους τουρίστες, με κύματα κατά μέσο όρο 1,5 μέτρο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα και κάτοικο της περιοχής, το θύμα μπορεί να ήταν περίπου «30 με 40 μέτρα μακριά από την ακτή», ενώ ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η περιοχή είχε πάντα καρχαρίες αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι τώρα».

Τον Μάιο, ένας σέρφερ σκοτώθηκε στα ανοιχτά της χερσονήσου Eyre, και τον Φεβρουάριο, ένα κορίτσι κατακρεουργήθηκε από έναν καρχαρία σε ένα ποτάμι στο Περθ, την πρωτεύουσα της Δυτικής Αυστραλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αυστραλία έχει περισσότερες επιθέσεις καρχαριών από οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός από τις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.