ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στα Ιωάννινα: «Κοκτέιλ» υγρασίας, ομίχλης και αιθαλομίχλης

Δυσκολίες στις μετακινήσεις και ακυρώσεις των αεροπορικών πτήσεων ή μεγάλες καθυστερήσεις

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στα Ιωάννινα: «Κοκτέιλ» υγρασίας, ομίχλης και αιθαλομίχλης

Αποπνικτικές είναι η ατμόσφαιρα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, καθώς η υγρασία παραμένει στα ύψη και σχεδόν σε όλη την διάρκεια του 24ωρου είναι σε επίπεδα άνω του 80%.

Αποτέλεσμα της υγρασίας και της άπνοιας είναι η ομίχλη η οποία καλύπτει όλο και περισσότερες όλες το λεκανοπέδιο, δίνοντας βέβαια στην περιοχή την γνώριμη χειμερινή της εικόνα, δημιουργώντας όμως και δυσκολίες στις μετακινήσεις αλλά και ακυρώσεις των αεροπορικών πτήσεων ή μεγάλες καθυστερήσεις.

Ο συνδυασμός της υγρασίας, της άπνοιας και της ομίχλης ουσιαστικά κρατά εγκλωβισμένη και την αιθαλομίχλη με τις τιμές των μικροσωματιδίων να είναι σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα και να χτυπάνε κόκκινο τις βραδινές ώρες.

Ανήμερα των Χριστουγέννων και από νωρίς το απόγευμα η τιμή ήταν άνω των 150 μικρογραμμαρίων στο σταθμό που λειτουργεί στην πόλη ενώ ακόμη υψηλότερη ήταν στο σταθμό της Ανατολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Περιφέρεια Ηπείρου προ ημερών είχε προχωρήσει στις συνήθεις συστάσεις οι οποίες προφανώς δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα που έχει εξελιχθεί σε μόνιμο κατά τους χειμερινούς μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.