ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Φωτιά στη Ρόδο: Καταστράφηκαν πάνω από 188.000 στρέμματα

Τα στοιχεία της υπηρεσίας διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων Copernicus της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Φωτιά στη Ρόδο: Καταστράφηκαν πάνω από 188.000 στρέμματα

Μεγάλη είναι η καταστροφή που έχει υποστεί η Ρόδος, από τη φωτιά που μαίνεται για ένατη συνεχόμενη ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων Copernicus της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με αυτά, μέχρι και χτες Τρίτη 25/7 είχαν καεί πάνω από 188.000 στρέμματα στο Νησί των Ιπποτών, αριθμός που δυστυχώς αυξάνεται ακόμη σήμερα Τετάρτη, καθώς οι φλόγες συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.

Σημαντικές δασικές εκτάσεις έχουν χαθεί και στην Κέρκυρα (σχεδόν 33.000 στρέμματα) και στην νότια Εύβοια (σχεδόν 28.000 στρέμματα), όπως και περιοχές χαμηλής βλάστησης που επίσης έχουν καεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία που δημοσιοποιεί ο Copernicus εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.