Tι σχέση έχουν οι νέες ταυτότητες με το Predator;

Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ στη νότια Ιαπωνία: Toυλάχιστον 50 τραυματίες – Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι (upd)

Η προειδοποίηση αφορά τις ακτές της θάλασσας Αριάκε και της θάλασσας Γιατσουσίρο

Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ στη νότια Ιαπωνία: Toυλάχιστον 50 τραυματίες – Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι (upd)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

(Aνανέωσηα από αρχικό κείμενο 11:03) Ισχυρή σεισμική δόνηση έπληξε τη νότια Ιαπωνία.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας αναφέρει ότι ο σεισμός μεγέθους 7,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στην επαρχία Κουμαμότο και είχε ένταση 7 βαθμών στην ιαπωνική κλίμακα (από 0 έως 7), στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι για τις ακτές της θάλασσας Αριάκε και της θάλασσας Γιατσουσίρο.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, από τον σεισμό τραυματίστηκαν 50 άτομα που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, με 10 εξ αυτών να είναι ηλικιωμένοι από οίκο ευγηρίας.

Παράλληλα σημειώθηκαν ζημιές σε γέφυρες και δρόμους ενώ, όπως μεταδίδει το κανάλι NHK στην επαρχία όπου εντοπίστηκε το επίκεντρο του σεισμού έχουν καταγραφεί 12 καταρρεύσεις κτηρίων. Ακόμα, μεταδίδονται πληροφορίες για τουλάχιστον τέσσερις εγκλωβισμένους σε σπίτια ενώ άλλα 9 άτομα αγνοούνται.

Η εταιρία ηλεκτροδότησης Kyushu Electric Power ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήματα στους πυρηνικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας Σεντάι και Γκενκάι μετά τον σεισμό ενώ η εταιρία σιδηροδρόμων JR Kyushu δήλωσε ότι ανέστειλε τα δρομολόγιά της.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.