ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα «λευκά» Νυμφαίο και Πισοδέρι Φλώρινας – Χιόνισε και στη Βλάστη Κοζάνης (φωτο)

«Παραμυθένιο Νυμφαίο Φλώρινας» σχολίασε ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του

Στα «λευκά» Νυμφαίο και Πισοδέρι Φλώρινας – Χιόνισε και στη Βλάστη Κοζάνης (φωτο)

Χιόνισε σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, σε Νυμφαίο Φλώρινας, Βλάστη Κοζάνης και Πισοδέρι Φλώρινας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, μάλιστα, έκανε δύο αναρτήσεις στο Facebook ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο. Οι φωτογραφίες είναι από Βλάστη Κοζάνης και Πισοδέρι Φλώρινας ενώ το βίντεο από Νυμφαίο Φλώρινας.

Κυριακή των Βαΐων με χιόνια σε Βλάστη Κοζάνης και Πισοδέρι Φλώρινας: sakis

Χιόνισε και στο Νυμφαίο:

«Παραμυθένιο Νυμφαίο Φλώρινας πριν από λίγη ώρα: Υπάγεται στο Δήμο Αμυνταίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στα 1350μέτρα. Βρίσκεται στο νότιο άκρο του νομού Φλώρινας, στις ανατολικές κλιτύες του όρους Βέρνου, σε απόσταση 57 χλμ. από την πόλη της Φλώρινας μέσω του αυτοκινητοδρόμου 27 και του οδικού άξονα Ξινού Νερού» έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στο Facebook, αναδημοσιεύοντας το βίντεο από το Νυμφαίο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.