ΗΠΑ: Αυτός είναι ο σκύλος που κέρδισε το βραβείο του πιο… άσχημου για το 2022 (φώτο)

Είναι ένας κινεζικός λοφιοφόρος ηλικίας 17 ετών

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο σκύλος που κέρδισε το βραβείο του πιο… άσχημου για το 2022 (φώτο)

Ο «Happy Face», με τη πανκ κόμμωση και τη γλώσσα του να κρέμεται μόνιμα από τη μουσούδα του, αναδείχθηκε ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο γέρικος σκύλος, ένας κινεζικός λοφιοφόρος ηλικίας 17 ετών, κέρδισε την Παρασκευή το πρώτο βραβείο απέναντι σε άλλους εννέα διεκδικητές, στον ετήσιο διαγωνισμό που έχει γίνει θεσμός εδώ και δεκαετίες.

Ο πρωταθλητής υιοθετήθηκε πέρυσι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, από την 41χρονη μουσικό Τζενέντα Μπενάλι στην Αριζόνα. Όπως είπε η ίδια, την είχαν προειδοποιήσει ότι πρόκειται για ένα ηλικιωμένο σκυλί με προβλήματα υγείας.

«Το προσωπικό του κυνοκομείου προσπάθησε να με προετοιμάσει για αυτό που θα έβλεπα. Είδα ένα πλάσμα που ήταν όντως ηλικιωμένο, χρειαζόταν μια δεύτερη ευκαιρία και άξιζε να το αγαπήσουν», δήλωσε η περήφανη ιδιοκτήτρια.

Οι κτηνίατροι της εξήγησαν ότι λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ο σκύλος ενδεχομένως να ζούσε μόνο λίγες εβδομάδες.

«Αλλά η αγάπη, η καλοσύνη και τα φιλιά της μαμάς τον βοήθησαν» να ξεπεράσει τα προβλήματα, ανέφερε η Τζενέντα Μπενάλι.

Ο «Happy Face» συνηθίζει να κοιμάται, να ροχαλίζει, να γκρινιάζει στον ύπνο του και να βγάζει περίεργους ήχους όταν είναι χαρούμενος, δήλωσε η 41χρονη μουσικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.