ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η κακοκαιρία «Ελπίς» πλήττει και τα Δωδεκάνησα: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Ρόδο – Χωρίς ρεύμα η Κως

Ανάλογες καιρικές συνθήκες επικράτησαν στα νησιά των Κυκλάδων

Η κακοκαιρία «Ελπίς» πλήττει και τα Δωδεκάνησα: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Ρόδο – Χωρίς ρεύμα η Κως

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν από την κακοκαιρία Ελπίς σε σχεδόν όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών, χωρίς, ευτυχώς, να προκληθούν σοβαρά προβλήματα.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες επικράτησαν στα νησιά των Κυκλάδων.

Έχει πληγεί η Ρόδος στα Δωδεκάνησα

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η χιονόπτωση στο νησί της Ρόδου, κυρίως στις ορεινές περιοχές που ντύθηκαν στα λευκά από χθες το απόγευμα. Επειδή, μάλιστα, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για επισκέψεις σε αυτές τις περιοχές, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, από χθες το βράδυ, με την συνδρομή της αστυνομίας και εθελοντών έκλεισε τους δρόμους προς τις ορεινές περιοχές του Αταβύρου και του Προφήτη Ηλία και απαγόρευσε την κυκλοφορία.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Κω

Κατά τη διάρκεια της νύκτας οι χιονοπτώσεις επεκτάθηκαν και σε πιο πεδινές περιοχές, σε αρκετές από τις οποίες είχε να χιονίσει εδώ και δεκαετίες. Προβλήματα μικρής έκτασης σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο, ενώ προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκαν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου και σε περιοχή γύρω από την πόλη στο νησί της Κω στα Δωδεκάνησα .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπηρεσίες συνεχίζουν να παραμένουν σε επιφυλακή, αφού αναμένονται νέες χιονοπτώσεις το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.