ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού με βροχές, θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού με βροχές, θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές, τους θυελλώδεις ανέμους και τις χαλαζοπτώσεις εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία θα διαρκέσει ένα 24ωρο και από αυτήν θα επηρεαστούν κυρίως η δυτική και η βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν:

– αρχικά η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου με τη βελτίωση να αναμένεται από το βράδυ για την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– το μεσημέρι και το απόγευμα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.