ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προειδοποίηση για πολικό ψύχος – Πού θα χιονίσει – Δείτε το βίντεο

Προειδοποίηση για πολικό ψύχος – Πού θα χιονίσει – Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ενώ οι βοριάδες θα είναι ισχυροί και παράλληλα θα ευνοηθούν και οι χιονοπτώσεις οι οποίες το βράδυ της Τετάρτης θα ενταθούν ιδιαίτερα κυρίως στην κεντρική Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χιονίσει στα περισσότερα ορεινά τμήματα της χώρας.

Εξαιτίας των ισχυρών βοριάδων που θα φτάνουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας προβλήματα και στις θάλασσες, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα. Ενδεικτικά στα βόρεια η μέγιστη θα φτάσει τους 4 με 8 βαθμούς Κελσίου και στα κεντρικά του 5 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Όσον αφορά την Παρασκευή και το Σάββατο οι βοριάδες θα εξασθενήσουν, αλλά η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε στην ΕΡΤ ότι την Τετάρτη «το πάνω χέρι θα πάρουν οι βοριάδες», ενώ πρόσθεσε πως το πολικό ψύχος θα καταφέρει την Πέμπτη -κυρίως- να εισέλθει και στον ηπειρωτικό κορμό της Ελλάδας. Αυτό θα προκαλέσει χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, αλλά και σε ημιορεινές από τα 400-600 μέτρα και άνω.

«Θα εισβάλει ο βοριάς και θα είναι παγερός» επεσήμανε ο Σάκης Αρναούτογλου και πρόσθεσε ότι:

«Οι πολύ ενισχυμένοι και ψυχροί βοριάδες θα έρχονται από τη Μαύρη Θάλασσα. Γενικά θα είναι χειμωνιάτικες μέρες η Πέμπτη και η Παρασκευή».

Δείτε την πρόγνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.