ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέφτει χιόνι στο Πήλιο – Ντύθηκε στα λευκά το «βουνό των Κενταύρων»

Πέφτει χιόνι στο Πήλιο – Ντύθηκε στα λευκά το «βουνό των Κενταύρων»

Χιονίζει ακατάπαυστα στα ορεινά του Πηλίου από χθες το βράδυ, με μικρά μόνο διαστήματα διακοπής, με αποτέλεσμα το βουνό των Κενταύρων να έχει ασπρίσει από τα 900 μέτρα και πάνω.

Το ύψος του χιονιού στα Χάνια έχει φθάσει τα 30 εκατοστά, μετά την ολονύκτια χιονόπτωση, αλλά οι δρόμοι σε όλο το οδικό δίκτυο του Πηλίου είναι ανοιχτοί, αφού κινούνται συνεχώς αποχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες στον άξονα Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς.

Οι συγκοινωνίες διεξάγονται κανονικά και η χρήση των αλυσίδων είναι απαραίτητη όπου υπάρχει πάγος. Η θερμοκρασία έπεσε στους -5 βαθμούς τη νύχτα, αλλά και την ημέρα δεν ξεπέρασε το 0.Τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι γεμάτα από επισκέπτες που απολαμβάνουν το λευκό τοπίο χωρίς προβλήματα.

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, στις Αγριόλευκες, όπου χιονίζει συνεχώς, το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει το μισό μέτρο και καταβάλλονται προσπάθειες, αν και απαιτείται περισσότερο χιόνι, για να ανοίξει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Βόλο πέφτει χιονόνερο συνεχώς και ο υδράργυρος δεν ξεπέρασε τους 5 βαθμούς ούτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.