ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καιρός: Ζεστός και με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Ζεστός και με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Ζεστός και με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο 15/06, την Κυριακή 16/06 και τη Δευτέρα 17/06.

Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα τη Δευτέρα 17/06, όπως φαίνεται και στο video που δημοσίευσε το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=QNnfF9kdoZc

Το Σάββατο 15/06 και την Κυριακή 16/06 τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα, οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες, οι οποίες θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου 15/06 στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα επηρεάσουν τις εν λόγω περιοχές έως και τις πρώτες ώρες της Κυριακής 16/06.

Τη Δευτέρα 17/06 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά με εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σημειώνεται ότι οι συνθήκες που επικρατούν στην ατμόσφαιρα ευνοούν την εκδήλωση χαλαζοπτώσεων κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στις περισσότερες περιοχές της χώρας από το Σάββατο 15/06, όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει την μέγιστη θερμοκρασία (σε βαθμούς Κελσίου) σε επιλεγμένες πόλεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι που θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4 με 5 στο Ιόνιο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες έως και το Σάββατο 15/06.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.