ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμαρχος Ιθάκης: «Εδώ και έξι ώρες παλεύουμε με την κακοκαιρία – Καμία πληροφορία για εγκλωβισμένους»

Δήμαρχος Ιθάκης: «Εδώ και έξι ώρες παλεύουμε με την κακοκαιρία – Καμία πληροφορία για εγκλωβισμένους»

Ο δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας μίλησε για το δύσκολο βράδυ που έζησε η περιοχή του και τόνισε ότι η “μάχη” με την κακοκαιρία κράτησε σχεδόν 6 ώρες.

Από τις τρεις τα ξημερώματα στο νησί σημειώνονται διακοπές ρεύματος, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας προσπαθούσαν να συντονίσουν την κατάσταση.

Όπως είπε ο δήμαρχος Ιθάκης, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους κατοίκους, έχουν όμως σημειωθεί πολλές πτώσεις δέντρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εδώ και έξι ώρες παλεύουμε με την κακοκαιρία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Στανίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.