ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κίνα: Τι συμβαίνει με αυτό το κοπάδι προβάτων; – Επί 12 μέρες έκαναν αδιάκοπα κύκλους (βίντεο)

Στα πλάνα διακρίνονται δεκάδες πρόβατα να ακολουθούν το ένα το άλλο συντεταγμένα σχηματίζοντας κύκλο

Κίνα: Τι συμβαίνει με αυτό το κοπάδι προβάτων; – Επί 12 μέρες έκαναν αδιάκοπα κύκλους (βίντεο)

Η υπόθεση με ένα κοπάδι προβάτων που για άγνωστους λόγους αποφάσισε να κάνει… κύκλους σε φάρμα της Κίνας, καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. 

Το κοπάδι των προβάτων στην Κίνα τριγυρνούσε με συνεχή δεξιόστροφη κίνηση. Το παράξενο και ανεξήγητο θέαμα συνεχίστηκε για 12 μέρες χωρίς διακοπή.

Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού είπε ότι ξεκίνησε με λίγα μόνο πρόβατα, πριν ενταχθούν και άλλα στον κύκλο.

Στα πλάνα που τραβήχτηκαν στις αρχές Νοεμβρίου, τα πρόβατα διακρίνονται να κάνουν κύκλους με δεξιόστροφη κίνηση μέσα στο μαντρί τους στη βόρεια Κίνα.

Στα πλάνα, που τραβήχτηκαν από κάμερα ασφαλείας, διακρίνονται δεκάδες πρόβατα να ακολουθούν το ένα το άλλο συντεταγμένα, σχηματίζοντας κύκλο.

Άλλα πρόβατα στέκονται στη μέση του κύκλου, παραμένοντας ως επί το πλείστον ακίνητα.

Έως στιγμής, επιστήμονες δεν έχουν δώσει κάποια επαρκή εξήγηση για τον κύκλο των χαμένων προβάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.