ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Οικογένεια τουριστών παρασύρθηκε μαζί με το μωρό τους από τα υπόγεια ρεύματα

Συνολικά τέσσερις διασώσεις έκαναν έως το μεσημέρι οι ναυαγοσώστες της Ωκεανίς

Κρήτη: Οικογένεια τουριστών παρασύρθηκε μαζί με το μωρό τους από τα υπόγεια ρεύματα

Τέσσερις διασώσεις πραγματοποίησαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι, οι ναυαγοσώστες της Ωκεανίς στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου στο Ηράκλειο.

Οι έντονοι άνεμοι και η κόκκινη σημαία δεν σταμάτησαν μια δεκάχρονη τουρίστρια από το να μπει στην θάλασσα, τα υπόγεια ρεύματα την τράβηξαν μέσα με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της και να αρχίσει να πίνει νερό.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ο ναυαγοσώστης της Ωκεανίς που κατάφερε να βγάλει την 10χρονη έξω σώα.

Λίγες ώρες μετά μια οικογένεια τουριστών με το μωράκι τους παρασύρθηκαν με τον ίδιο τρόπο από τα υπόγεια ρεύματα και άρχισαν να ζητούν βοήθεια μη μπορώντας να πλησιάσουν την ακτή.

Ο ναυαγοσώστης κινητοποιήθηκε άμεσα πλησιάζοντας πρώτα το μωρό το οποίο κατάφερε να βγάλει έξω με το σωσίβιο, ενώ στην συνέχεια έβγαλε και τους δυο γονείς παρέχοντας τους προληπτικά τις πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο υπάρχουν δύο ναυαγοσώστες, ενώ για τα περιστατικά ενημερώθηκε το λιμενικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.