ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανεβαίνει στην «Ταράτσα» (βίντεο)

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανεβαίνει στην «Ταράτσα» (βίντεο)

Οι ετοιμασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς – η «Ταράτσα» του Φοίβου θα είναι έτοιμη για να υποδεχθεί το κοινό του δημοφιλούς καλλιτέχνη…

Η συνάντηση με τον Φοίβο Δεληβοριά έγινε –για τις ανάγκες μιας τηλεοπτικής εκπομπής- το απόγευμα της Παρασκευής σχεδόν μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα. Έτσι, λοιπόν, από τις 7 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη & Πέμπτη ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό εγχείρημα ξεκινά στις 9 το βράδυ. Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο αλλά και το Σεπτέμβριο.

Η «Ταράτσα του Φοίβου» θα έχει από όλα – από τα συνοικιακά αναψυκτήρια και τις μουσικοθεατρικές ρεβύ πίστας στα μαγαζιά της Πλάκας μέχρι και τροφοδοσία με την νοσταλγία της “Μάντρα” του Αττίκ εν έτη 2017.

Ο Φοίβος θα είναι παρέα με έναν μόνιμο θίασο – από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια – και 4 σπουδαίους μουσικούς.

Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαϊλα) τον Σπύρο Γραμμένο.

Με καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα και θα κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν.

Με κείμενα των Δεληβοριά-Γραμμένου-Κώστα Μανιάτη και με την σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου.

Με τους ακαταμάχητους Δημήτρη Τσάκα, Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου και Yoel Soto στην υπερυψωμένη ορχήστρα.

Με εβδομαδιαίoυς αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια (Ζαρντινιέρα Academy).

Στο πρώτο διήμερο (7-8 Ιουνίου) οι καλεσμένοι του Φοίβου – ή αν προτιμάτε, οι συμπράττοντες – θα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θανάσης Αλευράς και ο Λάμπρος Φισφής. Ακολουθούν, το διήμερο 14-15 Ιουνίου, η Δήμητρα Γαλάνη, με τον Αγγελο Παπαδημητρίου και τον Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Στην «Ταράτσα» όμως θα έχουμε και Αγώνες Τραγουδιού. Σε κάθε διήμερο της θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί (από τους προεπιλεγέντες). Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις. Οι 3 πρώτοι θα βραβευτούν μεταξύ άλλων και με άμεση κυκλοφορία και ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Info
«Η Ταράτσα του Φοίβου»
Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.