Εκπληκτικό έργο τέχνης: Χρειάστηκε 90 ώρες αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο (βίντεο)

Εκπληκτικό έργο τέχνης: Χρειάστηκε 90 ώρες αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο (βίντεο)

Δείτε ένα από τα εκπληκτικά έργα τέχνης που δημιουργεί ο γάλλος καλλιτέχνης David Bayo, πάνω σε ένα χαρτί. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο!

Απλά συγκλονιστικό… Ο καλλιτέχνης David Bayo χρειάστηκε συνολικά 90 ώρες για να ολοκληρώσει το έργο του, καθώς έπρεπε να κάνει συνολικά πάνω από 1.000.000 κουκίδες. Όπως αντιλαμβάνεστε είναι ένα έργο που απαιτούσε μεγάλη λεπτομέρεια και ακρίβεια. Όταν, όμως, τελείωσε, θα δείτε ότι εμφανίζεται το πρόσωπο μιας γοητευτικής γυναίκας με φόντο μια έπαυλη!

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Νταβίτ Μπαγιό (David Bayo) είναι αυτοδίδακτος, με έδρα το Στρασβούργο της Γαλλίας, και περνάει εκατοντάδες ώρες δημιουργώντας για παράδειγμα ένα πορτρέτο. Το εντυπωσιακό, επίσης, είναι ότι δεν είχε κάνει κάποιο σχέδιο προηγουμένως, εκτός από μια ελαφρά γραμμή με μολύβι για να τον καθοδηγεί.

Όπως λέει του αρέσει να εξερευνά «διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων και των μέσων, αλλά έχοντας κατά νου το αληθινό πάθος μου για πορτρέτα.

Όπως περιγράφει ο Bayo μπορεί να περάσει εκατοντάδες ώρες σε ένα κομμάτι «κτίζοντας στρώματα και προσπαθώντας να επικεντρωθώ σε αυτό το ιδιαίτερο βλέμμα που μου αρέσει πραγματικά».

Ο καλλιτέχνης δημιουργεί έργα ζωγραφικής και σχεδίων χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών. Όπως επισημαίνει o Bayo, «η υπομονή και η αφοσίωση είναι το κλειδί για να κυριαρχήσω σε αυτές τις τεχνικές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.