ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς θα υποδεχτεί η Αθήνα το 2019: Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις με φόντο τον Παρθενώνα

Πώς θα υποδεχτεί η Αθήνα το 2019: Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις με φόντο τον Παρθενώνα

«Αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Θησείο, με φόντο τον Παρθενώνα και με ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό υπερθέαμα που εμπνέεται από τα φτερά και τη μορφή των αγγέλων».

Τα παραπάνω αναφέρουν ο Γιώργος Κακλέας και η Φρόσω Λύτρα, που μαζί με τον σκηνογράφο Μανόλη Παντελίδακη επιμελούνται το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα υποδεχθεί στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για το μήνυμα υποδοχής του καινούργιου χρόνου.

«Είναι η τελευταία χρονιά μου ως δήμαρχος Αθηναίων και αυτό που θέλω να πω -εκτός από την εύλογη συγκίνησή μου- είναι ότι οι γιορτές στην Αθήνα απέκτησαν χαρακτήρα, αισθητική και συγκεκριμένη λογική» σημείωσε ο κ. Καμίνης.

Αρκετά λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, με συνοδεία ξυλοπόδαρων, θα δώσουν το σύνθημα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος.

Ακολούθως, η σκηνοθέτιδα Φρόσω Λύτρα υπόσχεται να γίνουμε «Άγγελοι στην πόλη», μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους, τον υπέροχο αυτό ύμνο στην αγάπη. Στη συνέχεια, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη, υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό με υπέροχες μελωδίες και την πολύ ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της, έως τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει.

Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, στη σκηνή θα ανέβει η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης. Μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα που θα ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, το λαϊκό και το έντεχνο, το φρέσκο και το κλασικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθως, τη σκυτάλη της διασκέδασης θα λάβει ο En Lefko 87.7 και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν που θα παρουσιάσει γιορτινές μουσικές επιλογές.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.