ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διαδικτυακή συζήτηση της AHEPA: «Οι αρετές του πολέμου στο θέατρο»

Διαδικτυακή συζήτηση της AHEPA: «Οι αρετές του πολέμου στο θέατρο»

Διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr διοργανώνει η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με Mediterranean Council & Forum MEDCF (medcf.org), την Πέμπτη 16 Ιουλίου 20.00 και με θέμα « OI ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ», συζητούν ζωντανά, Σωκράτης Δεληβογιατζής Καθηγητής Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ΑΠΘ, η κ. Βίκυ Θεολόγη Θεατρoλόγος- Εκπαιδευτικός,θα συντονίσει η κ. Αθηνά Καραπάλη Πτυχιούχος Επιστημών Προσχολικής ηλικίας και εκπαίδευσης, θα προλογίσει και θα σχολιάσει ο Ανδρέας Ζαπουνίδης Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry – Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς.

Οι αρετές του στρατεύσιμου είναι η φιλοπατρία, η ανδρεία, η καρτερία, το στρατιωτικό πνεύμα και κυρίως η πειθαρχία, που αποτελούν τις κύριες ηθικές δυνάμεις του Στρατού. Αυτά αναφέρει στη σελίδα του το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Πόσο ταυτισμένο με την Φιλοσοφία είναι και τι μας αναφέρουν παλαιοί και σύγχρονοι φιλόσοφοι και στοχαστές, θα μας το αναλύσει ο Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Σωκράτης Δεληβογιατζής.

Η κ. Βίκυ Θεολόγη Θεατρολόγος θα φωτίσει τις πτυχές των αρετών και πως εμφανίζονται κυρίως στο θέατρο των προγόνων μας, ενώ ο κ. Ανδρέας Ζαπουνίδης (με πολλές συμμετοχές σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. ) θα μοιραστεί τις εμπειρίες του και το πως οι σύγχρονοι στρατιώτες ζουν με τις αρετές του πολέμου. Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Αθηνά Καραπάλη. AMERICAN HELLENIC EDUCATIONAL PROGRESSIVE ASSOCIATION ΑΗΕΡΑ HJ41 με την ευγενική υποστήριξη του Mediterranean Council & Forum medcf.org

#ahepa #ahepahj41 #ahepahellas #medcf

Δωρεάν live streaming στο youtube/AHEPA HJ41

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.