ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρεμιέρα για την νέα ταινία της σειράς «Πόλεμος των Άστρων» στο Χόλυγουντ

Πρεμιέρα για την νέα ταινία της σειράς «Πόλεμος των Άστρων» στο Χόλυγουντ

Η έβδομη ταινία  του «Πολέμου των Άστρων», «Star Wars: The Force Awakens», έκανε την πρεμιέρα του στο Dolby Theater του Χόλυγουντ, παρουσία των πρωταγωνιστών της ταινίας, ενθουσιάζοντας τους πρώτους επίσημους θεατές του.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως η ταινία θα καταφέρει να σημειώσει σημαντικά ρεκόρ εισιτηρίων.  Στην είσοδο του Dolby Theater εκτός από τους γνωστούς πρωταγωνιστές – «παρέλασαν» προς μεγάλη ικανοποίηση των παρευρισκομένων θαυμαστών οι αγαπημένοι χαρακτήρες R2-D2, και C-3PO καθώς και το νέο αστέρι ο «BB-8».

Τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία του Τζορτζ Λούκας, οι διάσημοι χαρακτήρες μαζί με μια νέα σειρά ηρώων επιχειρούν να οδηγήσουν το «Star Wars» στο μέλλον.

Η νέα ταινία – σκηνοθετημένη από τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς – πιάνει την ιστορία τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα στην «Επιστροφή των Τζεντάι», και, εκτός από τους πρωταγωνιστές της κλασικής περιόδου, ρόλους αναλαμβάνουν οι Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Λουπίτα Νιόγκο, Άντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Άντονι Ντάνιελς, Πίτερ Μέιχιου και ο Μαξ φον Σίντοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.