ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ταινία του Πάρι Κασιδόκωστα μεταξύ των υποψηφίων για τις “Χρυσές Σφαίρες” [φωτό, βίντεο]

Η ταινία του Πάρι Κασιδόκωστα μεταξύ των υποψηφίων για τις “Χρυσές Σφαίρες” [φωτό, βίντεο]

H Αμερικανίδα ηθοποιός Lily Tomlin είναι υποψήφια για «Χρυσή Σφαίρα» καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε κωμωδία ή μιούζικαλ, για την ταινία «Grandma» του Πάρι Κασιδόκωστα. 

Η ταινία «Grandma», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Πόλ Γουέιτζ αφηγείται την ιστορία της Ελ Ράιντ. 

Μια γυναίκα που έχει μόλις χωρίσει από τη σύντροφό της, όταν η εγγονή της εμφανίζεται απροσδόκητα ζητώντας της 600 δολάρια, τα οποία πρέπει να έχει μέχρι τη δύση του ηλίου. Έτσι περνούν οι δυο τους ολόκληρη την ημέρα σε αναζήτηση δανείου, κάνοντας αιφνίδιες επισκέψεις σε παλιούς φίλους και έρωτες. Μυστικά από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια. 

Η ταινία είναι μια παραγωγή της «1821 Media» εταιρείας παραγωγής των  Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και Τέρι Ντούγκας που δημιούργησαν το 2005.

Η τελετή για τις «Χρυσές Σφαίρες» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου. 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.