Μαρία Ψάλτη για την εκταφή της σορού του πατέρα της: «Ενημερώθηκα τυχαία από το Facebook»

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού

Μαρία Ψάλτη για την εκταφή της σορού του πατέρα της: «Ενημερώθηκα τυχαία από το Facebook»

Η Μαρία Ψάλτη, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, μίλησε για την εκταφή της σορού του πατέρα της, λέγοντας πως «δεν με ενημέρωσε κανείς, το έμαθα τυχαία από τα social media».

Αν και ο Δήμος Ζωγράφου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του εκκλιπόντος, προκειμένου να την ενημερώσουν για την εκταφή της σορού του, όμως δεν βρέθηκε κανείς.

Η Μαρία Ψάλτη από τη μεριά της ανέφερε πως ενημερώθηκε για την εκταφή του πατέρα της μέσω του Facebook και της ανάρτησης της Μαίρης Μπάρκουλη.

Ενημερώθηκα για το θέμα του πατέρα μου μέσα από το Facebook τυχαία. Είδα την ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη και ξαφνιάστηκα πολύ, δεν με ενημέρωσε ποτέ κανένας για αυτό το θέμα. Έχω κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Είμαστε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, ώστε να πάρουμε τα οστά του πατέρα μου και να τα μεταφέρουμε στο Α’ Νεκροταφείο», είπε αρχικά η Μαρία Ψάλτη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δήμου: «Μου κάνει εντύπωση που λένε πως δεν βρήκαν κάποιον από την οικογένειά του. Αν επικοινώνησαν με τη Χριστίνα Ψάλτη δεν το γνωρίζω, γιατί από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς μου, δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι λογικό. Μας συνέδεε ο μπαμπάς μου πλέον, δεν υπάρχει», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.