ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τόλης Βοσκόπουλος: Η κρυφή «διαθήκη» και η επιθυμία που θα πραγματοποιήσει η κόρη του

Τόλης Βοσκόπουλος: Η κρυφή «διαθήκη» και η επιθυμία που θα πραγματοποιήσει η κόρη του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του και σε όλους όσοι τον αγάπησαν.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι συντετριμμένες από τον θάνατο του μεγάλου μας ερμηνευτή.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, όπως βέβαια και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική θαυμάστρια του και εκείνος την καμάρωνε. Η απώλειά του έχει στοιχίσει πολύ στην 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έτσι ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του, στην οποία είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, το οποίο θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία Βοσκοπούλου θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού το θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.