ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σπάνια φωτογραφία: Ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Γιάννης Βογιατζής με τα σκυλιά τους (φωτο)

Σπάνια φωτογραφία: Ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Γιάννης Βογιατζής με τα σκυλιά τους (φωτο)

Μια σπάνια φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου και του Γιάννη Βογιατζή μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Οι δύο μεγάλοι τραγουδιστές και ηθοποιοί ήταν πολύ φίλοι.

Το 1971 ο Τόλης Βοσκόπουλος έγραψε το τραγούδι «Αδέλφια μου αλήτες πουλιά» το οποίο ερμήνευσε ο Γιάννης Βογιατζής και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

«Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι», είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής για τον φίλο και συνεργάτη του πριν χρόνια. «Έχουμε δουλέψει και μαζί. Πολύ καλό παιδί, χρυσός άνθρωπος, αλλά μετά χώρισαν οι φιλίες μας. Δεν έχουμε επαφές εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω ποιος από τους δυο μας φταίει, πάντως, ούτε εγώ φταίω ούτε εκείνος φταίει», είχε πει.

Στη ρετρό φωτογραφία τους βλέπουμε να φωτογραφίζονται κρατώντας τα σκυλάκια τους.

Οι δυο τους φορούν πουλόβερ και κάθονται σε καρέκλες σκηνοθέτη, ενώ έχουν το χαρακτηριστικό μαλλί της εποχής.

https://www.instagram.com/p/CRwppviLC0q/?utm_source=ig_embed

Κρατούν τα σκυλιά τους στην αγκαλιά τους και ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Η σπάνια φωτογραφία είναι έγχρωμη και ρετρό, που μας μεταφέρει χρόνια πίσω, στην χρυσή, εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.