ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το σπίτι του Τζίμι Χέντριξ έγινε μουσείο [φωτό]

Το σπίτι του Τζίμι Χέντριξ έγινε μουσείο [φωτό]

Τις τελευταίες μέρες, ο αριθμός 25 της οδού Brook Street στο Λονδίνο, στεγάζει το ολοκαίνουριο μουσείο Jimi Hendrix.

Το μουσείο περιλαμβάνει πλούσιο υλικό για τη ζωή και το έργο του μεγάλου κιθαρίστα με την είσοδο να ανέρχεται στις 7,5 λίρες.

The bed in the former bedroom of U.S. musician Jimi Hendrix at the central London flat he used to live in at 23 Brook Street, London, Monday, Feb. 8, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)

Εκεί, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής συλλογής από βινύλια Hendrix, μεταξύ αυτών και ένα αντίτυπο του δίσκου του Bob Dylan “Highway 61 Revisited” –ο οποίος μάλιστα φέρει λεκέ από το αίμα του διάσημου κιθαρίστα. Handel & Hendrix Museum

Ο σπουδαίος μουσικός έζησε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μόλις για ένα χρόνο (1968-1969) καθότι το σπίτι ανήκε στην πρώην κοπέλα του, Kathy Etchingham, την οποία εγκατέλειψε μετά από ένα χρόνο σχέσης και μετακόμισε στο Notting Hill.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Jimi Hendrix museum
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.