ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Εμείς οι αλήτες της πειθαρχίας νικήσαμε τον κορωνοϊό»

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Εμείς οι αλήτες της πειθαρχίας νικήσαμε τον κορωνοϊό»

Το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό και τη «μάχη» την οποία έδωσαν οι Έλληνες, πολίτες και κυβέρνηση, έδωσε η ιστορικός Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ.

Σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, έστειλε και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα: «Η μικρή Ελλάδα έκανε το μεγαλείο να νικήσει τον κορωνοϊό και να συγχαρούμε αυτούς που κυβερνούν. Γιατί αποδείξαμε ότι σαν λαός, εμάς που μας θεωρούσαν αλήτες της πειθαρχίας, τα καταφέραμε καλύτερα από όλους», είπε η κυρία Γλύκατζη – Αρβελέρ.

Αναφορικά με τα μέτρα περιορισμού και τον… αναγκαστικό εγκλεισμό αρκετών ομάδων πληθυσμού στο σπίτι, σημείωσε ότι το βρίσκει θετικό. «Όχι μόνο θετικό, νομίζω και ελπίζω θα είμαστε καλύτεροι άνθρωποι αλλά και ανθεκτικότεροι. Θα καταλάβουμε ότι μια καταστροφή σαν την σημερινή δεν έχει συνέπειες καλές, αλλά αυτές οι συνέπειες θα γίνουν προτερήματα» πρόσθεσε.

Μιλώντας για το Πάσχα που θέλει να θυμάται η Ελληνίδα ιστορικός είπε: «Νοσταλγώ το ελληνικό Πάσχα γιατί είναι το μόνο γεμάτο κατάνυξη, δεν είναι το Πάσχα μιας μέρας αλλά μίας εβδομάδας, σαν ένα κρεσέντο μουσικό, μια σονάτα του Μπετόβεν, είναι το Πάσχα που θέλω να θυμάμαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κλείνοντας την παρέμβασή της η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ έστειλε τη δική της ευχή για την επόμενη μέρα λέγοντας: «Να είναι πάντα ζωντανή η ελπίδα για το καλύτερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.