ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπάνιο υλικό: Η Μαρινέλλα στη Μύκονο το 1970 (φώτο)

Σπάνιο υλικό: Η Μαρινέλλα στη Μύκονο το 1970 (φώτο)

Ο Άρης Λουπάσης, έφερε στο «φως» της δημοσιότητας, μέσα από το προφίλ που έχει δημιουργήσει στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία με την Μαρινέλλα.

Συγκεκριμένα, η Μαρινέλλα ποζάρει το 1970 στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε:

«Η Μαρινέλλα σε μια σπάνια φωτογραφία από την διαμονή της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο το 1970 για τα γυρίσματα ενός 15λεπτου έγχρωμου show για την διεθνή τηλεόραση με σκοπό την προβολή της Ελλάδας σε Ευρώπη και Αμερική.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ερμηνεύει επιτυχίες των Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Ζαμπέτα στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά, απογειώνοντας με τρόπο μοναδικό την ελληνική μουσική και την σπάνια κυκλαδίτικη ομορφιά σε όλο τον κόσμο.

Σκηνοθέτης ο Γάλλος παραγωγός Ζεράρ Σαχινιάν ο οποίος δύο χρόνια νωρίτερα διακρίνει το ταλέντο του ανερχόμενου τότε τραγουδιστή Δάκη και του προτείνει να ερμηνεύσει ένα κομμάτι του Μίμη Πλέσσα στην καινούργια ταινία του.

Η γνωριμία του νεαρού τραγουδιστή με τον σπουδαίο συνθέτη θα είναι η αφορμή για να εκτοξευθεί η καριέρα του και η αρχή μιας μακρόχρονης και επιτυχημένης πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Το 1970, δύο χρόνια μετά την πρώτη μεγάλη επιτυχία στην σόλο πλέον καριέρα της με το «Σταλιά σταλιά» του Γιώργου Ζαμπέτα το οποίο αρνείται να ερμηνεύσει η Αλίκη στο «Κορίτσι του Λούνα Παρκ», η Μαρινέλλα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της.

Στο Φεστιβάλ τραγουδιού στη Βραζιλία εκείνη την χρονιά κερδίζει την 4η θέση ανάμεσα σε 38 χώρες με την «Κυρά Γιώργαινα» του Γιώργου Κατσαρού αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την φωνή και την σκηνική της παρουσία.

Η μετέπειτα μεγαλειώδης καριέρα της μέχρι και σήμερα είναι γεμάτη τεράστιες επιτυχίες σε σπουδαία τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών της εποχής.

Η ερμηνεύτρια που δημιουργεί ένα νέο είδος διασκέδασης κατεβαίνοντας από το πάλκο στην σκηνή την οποία «σαρώνει» κυριολεκτικά σε φαντασμαγορικά και πρωτοποριακά για την εποχή προγράμματα εφάμιλλα με αντίστοιχα του εξωτερικού.

Ένας «μύθος» της ελληνικής μουσικής και ένα φαινόμενο ζωντάνιας, ταμπεραμέντου και συνεχούς καλλιτεχνικής πρωτιάς στην χώρα του για περισσότερο από πενήντα χρόνια. Η αδαμάντινη φωνή της αναλλοίωτη στον χρόνο συνεχίζει μέχρι σήμερα να μαγεύει το ίδιο μοναδικά και ξεχωριστά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CK3mtNhF_wJ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.