ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Η ηθοποιός που ερωτεύτηκε αλλά δεν μπόρεσε να έχει ποτέ – Για χάρη της δεν παντρεύτηκε

Δεν κατάφεραν να γίνουν ποτέ ζευγάρι

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Η ηθοποιός που ερωτεύτηκε αλλά δεν μπόρεσε να έχει ποτέ – Για χάρη της δεν παντρεύτηκε

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος είχε αδυναμία στις γυναίκες και δεν ήταν λίγες αυτές που πέρασαν από τη ζωή του.

Ωστόσο, υπήρξε μια γυναίκα, με την οποία ήταν πολύ ερωτευμένος, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν ποτέ ζευγάρι.

Ο λόγος για την Άννα Καλουτά, η οποία ήταν σε σχέση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και όταν απέρριψε τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, εκείνος κλείστηκε στον εαυτό του.

Όταν τον ρωτούσαν γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ του, ενώ είχε πολλές σχέσεις, εκείνος απαντούσε με το γνωστό του χιούμορ: «Εγώ ροχαλίζω πολύ, ποια γυναίκα να με ανεχτεί;».

Η αλήθεια όμως ήταν ότι ήταν παράφορα ερωτευμένος με την Άννα Καλουτά η οποία όμως ήταν αφοσιωμένη στον έρωτά της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Μάλιστα, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος έχοντας προσωπικές σχέσεις και με τους δύο, δεν θέλησε ποτέ να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι και να διεκδικήσει τη γυναίκα της ζωής του.

Ο «γυναικοτακτητής» Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, μετά από κάποια ηλικία έδειχνε να έχει αδυναμία στις αρκετά μικρότερες γυναίκες και μάλιστα όταν έβγαινε έξω μαζί τους πήγαινε σε μέρη που δεν ήταν πολυσύχναστα.

Αν τύχαινε σε αυτές τις εξόδους του να δει κάποιον γνωστό τις σύστηνε ως «ανιψιές» του. Ωστόσο, αν κάποια από αυτές ήταν ηθοποιός, φρόντιζε να ζητάει από τον στενό του συνεργάτη και φίλο Γιάννη Δαλιανίδη να τους δώσει έναν μικρό ρόλο. Πάντως, λόγω του παράφορου ανεκπλήρωτου έρωτά του για την Άννα Καλουτά, δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έφυγε από την ζωή στα 71 του χρόνια, στις 13 Απριλίου 1984 στο σπίτι του στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.