ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

Ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Νικολαΐδη

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών άφησε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σούλη Σαμπάχ (Αναστασία Χριστοδούλου), σύζυγος του αείμνηστου Δημήτρη Νικολαΐδη.

Χωρίς να έχει κανέναν συγγενή κοντά της, η πρωταγωνίστρια με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Η συγγραφέας και στιχουργός Μαριαλένα Οικονομίδου αποχαιρέτησε την χαρισματική καλλιτέχνιδα με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, εκφράζοντας την θλίψη και το παράπονό της που η Σούλη Σαμπάχ έφυγε μόνη της.

«Ήταν τόσο αγαπημένοι μας φίλοι. Μία κυρία και ένας κύριος Ή Σούλη Σαμπάχ που μας έφυγε δυστυχώς και ό Δημήτρης Νικολαιδης. Τους έζησα από παιδί.. Πονάω όταν κάποιοι τόσο χαρισματικοί άνθρωποι φεύγουν έτσι. Τόσο άσχημα, μόνοι τόσο μόνοι.. Όπως ή Σούλη… Όπως ό Δημήτρης πού υπέφερε….» έγραψε και πρόσθεσε:

Εγώ τους γνώρισα νέους όλους τους παλιούς, νά χαμογελούν να ονειρεύονται.. Κανείς δεν ξέρει τι θα τού συμβεί εντέλει στη ζωή.

Γι αυτό εσείς οι νεότεροι να χαίρεστε όλες τις στιγμές σας. Και εσείς όλοι οι υπόλοιποι, να κάνετε τό ίδιο… Ήταν και καλά πλάσματα και οι δύο και καλλιεργημένοι άνθρωποι Σούλη.  Καλό ταξίδι, θα πας στον Δημήτρη σου… Δυστυχώς θα τολμήσω να πω Ότι φεύγουν πικραμένοι οι καλοί άνθρωποι. Ενώ τα καθίκια δεν καταλαβαίνουν… Τα κενά πλάσματα… Τί να πω; Καλύτερα κάποιες φορές να φεύγεις όταν ή ζωή σού φέρεται τόσο σκληρά…».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Σούλη Σαμπάχ βίωνε το δικό της δράμα στο αρχοντικό σπίτι της στην Πανόρμου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ υπέφερε από προβλήματα υγείας.

«Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου» αποκάλυπτε στην εφημερίδα Espresso άνθρωπος που επισκεπτόταν την πρωταγωνίστρια.

Ποια ήταν η Σούλη Σαμπάχ

Η Σούλη Σαμπάχ (=Ανατολή) που το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Χριστοδούλου, γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια στις 16 Φεβρουαρίου 1932.

Τραγουδίστρια και ηθοποιός, ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Νικολαΐδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο» μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη, ενώ παράλληλα έπαιξε σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.